Weer terug in de States... - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van René Baren - WaarBenJij.nu Weer terug in de States... - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van René Baren - WaarBenJij.nu

Weer terug in de States...

Door: René

Blijf op de hoogte en volg René

10 Juli 2007 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Ik ben weer terug in de States op een nieuw kamp.
Ik zal eerst eens even vertellen hoe mijn Canadese avontuur was.

Elke dag op het voetbalveld gestaan.
Elke dag kunnen uitslapen.
Elke dag lekker kunnen relaxen, op de xbox360 gespeeld en laat naar bed gaan.
Maandag en Woensdag bij de familie thuis gegeten met zn allen en Dinsdag en Donderdag weer in het griekse restaurant gegeten, echt super lekker daar.

Donderdag ging ik met 3 Canadese vrienden naar downtown.
De plaats heette Windsor en lag precies aan het water wat de grens was tussen Canada en de States.
Aan de overkant zag je de schitterende skyline van Detroit en toch zaten we in Canada.
We verder meegenomen naar Cheeters, een stripclub!!!!
Wat bleek nou, de eigenaar van het restaurant waar we 3x hebben gegeten, kent de eigenaar van Cheeters heel goed en hij had voor die avond een V.I.P. tafel en een open bar, gratis drank dus, en gratis lapdanses geregeld.
Wij nederlanders wisten van niks dus we waren enthousiast toen we hoorde dat we zoveel konden drinken als we maar wilden:).

Maar waren verbaasd toen we 1 voor 1 werden meegetrokken door een lapdanser die je in een hokje een lapdans begint te geven...haha echt super grappig.
En die Canadese lachen joh maar uiteraard waren die daarna ook aan de beurt.
Avond van ons leven gehad.

De avond erna, vrijdagavond, zijn we nog met een paar naar een bar gegaan, ook super leuk, de Canadese meisjes zijn best knap allemaal maar zo ontzettend dom en de Amerikanen komen allemaal naar Canada omdat je daar mag drinken vanaf je 19e en in de States vanaf je 21e.

Zaterdagochtend naar de States gereden maar niet voordat we de baas van het griekse restaurant nog even hebben bedankt en een shirt voor hem hebben gesigneerd, als je dan ziet hoe blij hij daarmee is als een kind dan denk je, daar doe je het allemaal voor:).

In de States aangekomen hadden we een party van de big boss.
We werden aan de rand van een meer opgehaald met een bootje en weggebracht naar een eiland midden in het meer.
Het was een super mooie omgeving, ook aan het rand van het meer, super mooie huizen en veel bomen.

Hele dag dus lekker gegeten daaro, gedronken, gezont op het meer, gezwommen, gewakeboard maar dat is super moeilijk, beetje gejetskied, kortom een super relaxe dag:).

Kwamen we 's avonds thuis na het feest, ik overnachtte die nacht bij de baas thuis, bleek dat ze 2 weken lang hebben zitten graven in de tuin en ligt daar nu een super relax groot zwembad met jacuzzi dus daar natuurlijk nog even gebruik van gemaakt met een paar mensen en rond 1.30 gaan slapen.

Zondagochtend om 4.30 eruit omdat we zo'n 4 uur moesten rijden naar het nieuwe kamp waar we nu zitten.
Zondag kamp opgestart.

Gistere was het warm, kinderen waren moeilijk en onbeleefd, kortom een beetje klote dag.

En vandaag is het voorlopig nog wel oke.
Heb ik trouwens eindelijk internet op me kamer, waarbij ik mn eigen laptop kan gebruiken, ben ik de oplader vergeten aangezien ik de koffer bij de big boss moest achterlaten en de oplader er vergeten ben uit te halen.

Gelukkig kan ik van andere lenen:)

De foto's komen snel...

Greetzzz

• 10 Juli 2007 - 20:50

Danny:

saa i'm in love with a stripper jij!

wel relaxed toch ook btje losgaan daar!
    maar veel plezier en suc6 nog en we zien je snel weer!
    pprrrieeetssss

• 10 Juli 2007 - 20:58

Pa En Ma:

Hey René,
    Mooi verhaal weer :D en leuk weer van je te horen.
    We zijn heel benieuwd naar de foto's.
    Heb je de watervallen nog gezien?
    En ach ja, de oplader......hahaha kijken we niet gek van op. :D

groetjes
    Pa, Ma en Marjolein

• 10 Juli 2007 - 21:39

Moeders:

Wat leuk rene om je verhaal weer te lezen en wat fijn dat je het nog steeds nog zo naar je zin hebt, we hebben wel een dag nodig om alles te horen als je weert huis bent,verheug me erop!
    Lieverd dikke kus van mij en veel plezier met alles xxx

• 11 Juli 2007 - 08:23

Reno:

Las ik nou ergens dat je een klote dag had gehad?????????????????????

Dais, bel maar hoor, we hebben hier in NL ontzettend veel leuke tentjes en uitgaansgelegenheden waar je allemaal heeeeeele leuke dingen kan doen!!!

• 11 Juli 2007 - 10:26

Daisy:

Lieverd het klinkt allemaal fantastisch, ik ben echt super blij voor je! Zou het alleen toch ook wel weer leuk vinden als je thuis was :).. I'll miss you ..

Oh en trouwens... Wel een beetje dom hoor van die oplader, maar ja ik ben het van je gewend :P..

Dikke Kus

Reno, ik zal het onthouden hoor! ;)...

• 12 Juli 2007 - 10:41

Fabian:

Tering lauw, ik wacht ook op de foto's maar alleen die van de stripper, de domme mooie vrouwen, dronken in de bosjes liggen na non-stop drinken en het wakeboarden.

Wakeboarden heeft trouwens helemaal nix moet voetbal te maken rene;)
    Heel veel drinken heeft ook nix met voetbal te maken rene;) Nou wel een beetje maar niet met jeugd voetbal :P

Nee goed dat je het naar je zin heb houden zo, en die vervelende kinderen gewoon slaan of te hard de bal naar ze schieten

Spreek je