Einde kamp op naar de volgende - Reisverslag uit Cincinnati, Verenigde Staten van René Baren - WaarBenJij.nu Einde kamp op naar de volgende - Reisverslag uit Cincinnati, Verenigde Staten van René Baren - WaarBenJij.nu

Einde kamp op naar de volgende

Door: René

Blijf op de hoogte en volg René

23 Juni 2007 | Verenigde Staten, Cincinnati

Gisteren laatste kampdag gehad waarbij we op het einde de week afsloten met onderscheiden in ''most improved player'' ''most promising player'' en ''sportmanships award''.
Ook zijn we iedere kampdag gestart met een uitreiking van ''player of the day''.
Na de afsluiting gingen de kinderen terug naar de dorms om de kamer schoon te maken en pappie en mammie kwamen helpen spullen te sjouwen.
Maar even serieus, wat die amerikanen toch allemaal meenemen voor zo'n weekje kamp....
Zal wat voorbeelden noemen:
Playstation
Magnetron
frituurpannen
koelkasten
hele airco-installaties terwijl er al airco op de kamers waren...

Echt ongelooflijk:)
En nadat de kinderen 1 voor 1 lieten zien dat ze de kamers netjes achter hadden gelaten was het tijd om je te gedragen als een soort van ''ster''.
Ik heb handtekeningen moeten uitdelen op shirtjes, voetballen, en papiertjes, op de foto gegaan, het was echt bizar om mee te maken.
Je wordt daar echt als een held of ster gezien door de kinderen maar ook vooral door de ouders.
De ouders regelde drinken en eten 's ochtends wanneer je naar het veld ging, kwamen met ijsjes aanzetten, werkelijk alles.

Nadat iedereen vertrokken was hadden we 's avonds een echt amerikaansfeest bij 1 van de directors.
Dat betekent dus dat je je eigen drinken mee moet nemen en nog wat lekkers aan eten als ''gift''.
Vervolgens eindigde sommige coaches (oke misschien ik ook wel:P) met een wat licht gevoel in het hoofd en een flinke fles bier in de hand in de jacuzzi...
Het was dus een super relaxe avond.
Ik ging om 6.00 slapen, op een stoel, en om 8.30 gingen we weer terug naar ons hotel waar ik heb geslapen tot 6.00 PM.
Het wordt dus tijd om wat te eten.

Volgende week Wilmington, ook daar zal ik weer verslag van doen.

En owja, Gefeliciteerd German...

• 22 Juni 2007 - 23:48

Pa En Ma:

Hey knul!!! Leuk verslag hoor.
    Wie weet kom je wel heel brreeed terug en moet je flink gaan sporten om al die patat en hamburgers er af te krijgen. :D
    Nou, we zorgen wel dat er op 31 juli een lekker bord spinazie met een bal gehakt of zo klaar staat hoor.:D

groetjes van ons allemaal en we kijken uit naar het volgende verslag.

Pa en Ma

• 23 Juni 2007 - 08:33

Chris:

wat een maffe amerikanen zijn het toch!
    alles in het groot

• 23 Juni 2007 - 09:24

Erwin:

Waar is de award van most skinny person in the world...;)!?!

Ok Ok kutgrap!
    Maar spelen ze ook PES op de playstation?!?!

• 23 Juni 2007 - 09:30

Paul:

Duidelijk naar de zin daarzo. Had je voordat je wegging nog effe zakcenten willen geven maar je was gevlogen voordat ik de kans kreeg. Kan ze storten op je rekening als je dat wilt of aan je geven als je terugbent. Hebbie in ieder geval €100 meer uit te geven. Jacuzzi en bier lekker, knul?

• 23 Juni 2007 - 10:54

Daisy:

Hooj Lieffie,
    Echt super fijn dat je het zo naar je zin hebt.. Leuk stukje om te lezen,, Haha! Ik hoop dat je op je volgende kamp wat vaker op msn bent :)...
    Dikke kus XxX

• 23 Juni 2007 - 18:31

Joost:

Ey rene'tje!!
    Je bent iets vergeten. nl. Coach of the week!! wat jij waarschijnlijk was.
    Maar ff serieus het klinkt allemaal behoorlijk bizar wat die gasten daar allemaal uitspoken.
    Naja als je je maar vermaakt en ik denk dat ik jou goed genoeg ken, dus zal je je wel vermaken.

Laterrrr Joost

• 23 Juni 2007 - 20:20

Moeders:

Hey reneetje,

Leuk weer om te lezen, hier gaat het zijn gangetje, michael is met peet naar boksen in de arena en wij zijn voetballen aan het kijken staat nu 3-0 voor jong oranje tegen servie, weet je dat ook weer. Dikke kus en veel plezier weer met alles. Doeiiiiiiiiiii

• 24 Juni 2007 - 08:08

Admar:

hey gast,

Zo zit je eerste weekje er al weer op, gaat hard.
    niet te geloven dat ze die rotzooi allemaal meeslepen naar een kamp. wel weer typisch iets amerikaans.
    Zat er trouwens nog echt een talentje bij? eventueel te halen voor exelcior?;)

eetsmakelijk, groetjes admar

• 25 Juni 2007 - 08:10

Reno:

jacuzzi,bier,handtekeningen,heldenstatus.................en dan zometeen studiepunten hiervoor vergaren???!!!!

• 01 Juli 2007 - 11:59

Moeders:

hey reneetje, wanneer laat je weer eens wat horen, ik ben benieuwd hoe het daar is en hoe het met jou gaat ?!
    dikke kroel xxxxx